Wednesday, October 14, 2009

Inilah rupa asal aku Si Vimax Biru Putih

OKLah..dah lama aku mencari cari gambar nie..bukan kerana hendak menjatuhkan satu sama lain..tetapi hanya untuk menunjukkan keadaan sebenar...mengikut individu yang merakamkan gambar ini..dia dah termakan biru putih ini agak lama,mungkin kerana sifat ingin tahu yang menebal didalam dirinya dan penerangan yang diberikan sebelum ini , si Luncai KL ini meneruskan siasatan ..akhirnya si Luncai KL ini terjumpa segerombolan ethnic 1 Malaysia menjual produk yang sama seperti Vimax yang dibeli dengan harga RM 150.00 - RM 200.00 sebotol. Mengikut si Luncai..harga tawaran sebola ialah RM25.00 tetapi bila dikatakan harga gila..maka sipenjual menurunkan sendiri dari RM25.00 ke RM 5.00 sebola.Jadi si Luncai ini pun terus membeli hanya untuk kepastian sama ada dakwaan bahawa Vimax Biru Putih ini asalnya dari Negara Cina,maklumlah katanya ..lebih baik saya siasat sendiri dari mendengar kata - kata penjual yang hanya ingin produk mereka dijual. Terkejut berok si Luncai apabila kapsul yang dibukanya berupa serbuk putih sama seperti yang dipaparkan sebelum ini, apa boleh buat nasi sudah menjadi bubur..mungkin dah berkilo-kilo serbuk putih tersebut masuk kedalam badan si Luncai. Sebenarnya si Luncai amat kecewa kerana dipermainkan dengan barangan tiruan,kata si Luncai , kalaulah saya tahu dari awal..saya sememangnya tidak akan membeli barangan ini... Pada saya ..terserahlah Luncai..kami hanya ingin memberi gambaran yang sebenar..Pada penjual-penjual biru putih...hentikanlah penjualan Vimax biru putih kerana ianya memudaratkan pengguna. Kepada pengguna yang saya hormati..buatlah pilihan yang bijak,kami di myidaman amat komited dengan produk yang asli,di myidaman kami akan terus meningkatkan usaha memerangi vimax tiruan.Jika kurang yakin..hubungilah pillsexpert sendiri untuk kepastian Senarai pengedar sah boleh didapati disini

2 comments:

 1. kepada pengguna, jgn main redah je beli vimax...sebab antara tiruan & original kesan & tindakbalasnya jauh berbeza...tak pecaya boleh bandingkan..

  siasat dulu siapa pembekal sah msia..
  kalau nak tau, tanyalah www.pillsexpert.com , siap boleh chatting online lagi...diorg akan bgtau..
  atau email octav@pillsexpert.com

  jawapannya www.pillsexpert.com/malaysia

  ReplyDelete
 2. Penis enlargement pills have been proven is the best way to make the penis bigger and effective to increase men’s sexual performance:
  vimax pills
  vigrx plus
  prosolution pills
  maleextra
  vimax review
  vimax USA
  vimax singapore
  vimax india
  vigrxplus pills

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails