Wednesday, September 30, 2009

Buat Encik Hisham

Inilah rupa bentuk asal kotak Vimax biru putih telah berada dipasaran Malaysia semenjak awal tahun 2002 , sila perhatikan diatas sebelah kiri kotak , ada tertera Vimax. Inilah Vimax yang dibungkus semula dan dikatakan sebagai Vimax Dari Canada..Produk ini bukanlah edaran pillsexpert Canada.
30 Sep 09, 08:41 PM
hisyam: Ok lah.. semalam saya ada discuss dengan somebody.. pasal vimax nih so.. "SAYA MOHON MAAF JIKA TERKASAR BAHASA" maleh arr saya nak jual vimax nih... nak jual gambir sarawak lah.. Admin : Kami ingin mengucapkan selamat berjaya kepada bidang yang tuan ingin ceburi, nasihat kami sebagai peniaga ialah , berniagalah sejujur-jujurnya kerana ia akan menjadi rezeki yang halal . Tuan tidak perlu meminta maaf kepada kami kerana itu adalah pendapat tuan.
30 Sep 09, 08:39 PM
hisyam: colour nih boleh ibarat macam tebu laa.. waktu ambil choklat.. bila dah proses jadi gula.. putih laa pulak.. kan Admin : Saya ingin membuat sedikit pembetulan , herba sememangnya dari tumbuhan ...apabila dikeringkan sememangnya ia bewarna perang. Yang putih adalah tepung ubi,tepung sagu,tepung beras,tepung gandum(tak seberapa putih),steriod dan heroin.

1 comment:

  1. Penis enlargement pills have been proven is the best way to make the penis bigger and effective to increase men’s sexual performance:
    vimax pills
    vigrx plus
    prosolution pills
    maleextra
    vimax review
    vimax USA
    vimax singapore
    vimax india
    vigrxplus pills

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails